Chatten

Ja nu upptäckte jag var ”klicket” för inlägg, finns. Säger nog mer om min okunskap i chattrum än om utformningen men då är jag i alla fall med på banan. Kul att det fungerar, ser fram emot vidare inlägg än det här. /Jeanette

1 svara
  1. Jeanette Immo
    Jeanette Immo says:

    Hej alla
    gick TIL utbildning nu i början av sommaren. Det visade sig att TIL sakkunnig (certifierad) omfattar bara invändig tillgänglighet även om de ofta svarar på det utvändiga också. Utbildningarna omfattar ofta både utvändigt och invändigt. Nu skulle jag vilja föreslå att vi skapar utrymmet tillgänglighet utvändigt/utemiljö inom vår disciplin som möjlighet att vara certifierad inom det. Om det är fler som tycker det här är intressant och att vi borde lyfta det med Rise för att bli en möjlighet att utvecklas, får ni gärna skriva här, så har vi i alla fall väckt ämnet.// Ha en fin höst!

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar